Eenmalige donaties of een actie koppelen

11 mei 2022

Wil je Stichting Centaur steunen maar heb je geen bedrijf of wil je gewoon een eenmalige donatie doen? Dat kan nu heel makkelijk door onze Why Donate donatie pagina: Inzamelingsactie Stichting Centaur | Doneer mee voor Stichting Centaur (whydonate.nl)

Maar er is meer mogelijk! Je kan aan deze pagina ook een actie pagina koppelen. Bijvoorbeeld als je een sportprestatie gaat leveren en Stichting Centaur als goed doel koppelt. Of denk bijvoorbeeld eens aan een verjaardagsactie online. Zo is er heel veel mogelijk.

Wil je meer weten of een actie starten? Dan kunnen wij je daarbij helpen en kan je contact opnemen met Kim van Bekkum: info@stichtingcentaur.nl

Dankzij je donatie of actie zorgen wij dat paardrijden voor mensen met een beperking mogelijk blijft. Dank je wel alvast!

Help Stichting Centaur!

Draagt u Stichting Centaur een warm hart toe? Word sponsor of donateur!

Neem contact op Bel 0620828902