STICHTING CENTAUR doet mee aan de SPECIAL OLYMPICS 2022

01 juni 2022

STICHTING CENTAUR UIT VEGHEL DOET MEE AAN DE SPECIAL OLYMPICS NEDERLAND 2022 !

De Special Olympics Nationale Spelen  gaat dit jaar gaat  plaatsvinden van 10-12 juni in Twente.

Het is het grootste  twee-jaarlijkse multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten gaan meer dan 3000 atleten en begeleiders afreizen naar Twente . In elk van de veertien Twentse gemeenten vindt en minimaal 1 sportevenement plaats.

Zes sporters van stichting Centaur, een ruitervereniging in Veghel voor mensen met een beperking , gaan meedoen aan het onderdeel paardrijden .

De dressuurwedstrijden gaan plaatsvinden op het ruitersportcentrum de Vossenbos in Hoge Hexel (gemeente Wierden) .

Hetty van de Braak, Judith de Bruine , Kaya van Bakel , Eljo van Haandel,  Michael van Pinxteren en Pim van de Laar, zijn de Centaur ruiters die onze vereniging op zaterdag 11 en zondag 12 juni gaan vertegenwoordigen en de sterren van de hemel gaan rijden !

Wij wensen onze toppers heel veel succes en plezier!

Op vrijdag 10 juni om 16.00 u is de grote openingsceremonie en atletenparade in het Fanny Blankers Koen stadion in Hengelo. Hiervoor moeten kaarten besteld worden.

Fans, vrienden, familie en ander publiek kunnen de  sportevenementen vrij bezoeken. Als je onze ruiters wil aanmoedigen en toejuichen ben je welkom op het Ruitersport Centrum de Vossenbos

Bruine Hoopsweg 2, 7645BJ Hoge Hexel, Gemeente Wierden

Help Stichting Centaur!

Draagt u Stichting Centaur een warm hart toe? Word sponsor of donateur!

Neem contact op Bel 0620828902